Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2021 20:31
Stålfaste Newcastle-ejere: Vi har forberedt os godt til januar

Selvom Newcastle endnu mangler at finde en ny sportsdirektør, så har klubben ingen intentioner om at slække på farten i det kommende transfervindue.


Newcastle søger stadig efter en ny sportsdirektør, og uden en så vigtig person kan der spekuleres i, om klubben stadig kan reagere hurtigt på eventuelle handler i januar. Disse spekulationer maner ledelsen dog til jorden, skriver The Telegraph
 
Uden en sportsdirektør betyder det dog, at klubben skal underskrive alle eventuelle kontrakter i Saudi-Arabien. Alligevel har klubben forberedt sig og er klar til reagere hurtigt i transfervinduet, hvis det kræves. 
 
Newcastle har fået et enormt budget, efter at Saudi Public Investment Fund nu ejer 80 procent af klubben, og der er allerede sat mange spillere i forbindelse med Newcastle. Det bliver derfor også spændende at se, hvordan der handles, når vinduet åbner d. 1. januar 2022.
 
Klubbens formand, Yasir Al-Rumayyan, er blevet præsenteret for en liste med mulige navne til posten som sportsdirektør, men intet er afgjort endnu. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE