Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 22:30
SSN: Van de Beek ønsker at blive i United

Manchester Uniteds-spilleren Donny van de Beek ønsker ikke at forlade Old Trafford denne sommer.


Der var meget opmærksomhed omkirng handlen, der sidste sommer sendte den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek fra Ajax til Manchester United for 40 millioner pund. Alt imens har man næsten glemt, at han stadig er der.

Den tidligere Ajax-stjerne har fået meget begrænset med spilletid i England, mens han heller ikke har grebet sine få chancer, hvilket ganske logisk har sat gang i spekulationer vedrørende spillerens fremtid.

Store klubber som Real Madrid og FC Barcelona har været oppe at vende, da de begge skulle være opsatte på at udløse Van de Beeks uforløste potenitale, som han blandt andet viste i Champions League-kvartfinalerne mod Los Blancos i 2018/19.

Donny van de Beek har dog ikke tænkt sig at give op i Manchester United. Sådan lyder det fra Sky Sports.

De erfarer, at midtbanespilleren ikke har tænkt sig at lytte til bejlere, men at hans fokus i stedet ligger på at forberede sig på den kommende sæson.

24 årige Donny van de Beek spillede samlet 19 kampe i Premier League i den forgangende sæson med ét mål og én assist til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE