Spurs videre i sløj affære

Af Mads Gluud
08.01.2017 Kl. 17:49
Tottenham gik videre med 2-0 i en noget tam affære imod Aston Villa i FA-cuppen, der dog livede op i 2. halvleg.

Tottenham skulle forsøge at komme videre i FA-cuppen mod Premier League-nedrykkerne fra Aston Villa, da de to mødtes på White Hart Lane søndag eftermiddag.

Tottenham-træner Mauricio Pochettino havde derfor sendt reserveholdet på banen ligesom mange af de andre PL-hold.

Men Aston Villa ville ikke bare ligge sig fladt ned og stod rigtig godt på banen.

Faktisk kom Tottenham ikke frem til en nævneværdig chance og spillede mest bare rundt omkring midtercirklen.

I anden halvleg var det samme historie, så efter omkring en times spil sendte Pochettino brandvarme Dele Alli i spil.

Allerede kort efter indskiftningen kom kampens største chance, hvor Son driblede sig fri, men tidligere United-talent Sam Johnstone reddede flot til hjørne.

Men Aston Villa ville også være med. Efter en dødbold dumpede bolden ned foran Agbonlahor, der fyrede af tæt under mål og kun lige akkurat blev rettet af til hjørne.

Tottenham satte herefter Nkoudou ind, og der gik kun få sekunder, før han smed et indlæg ind i panden på Davies, der headede den flot i kassen til 1-0.

Davies ville også have en assist, men Sissoko brændte på det skammeligste en friløber.

Der gik dog ikke mange sekunder før Sissoko tog revanche, da han med stor præcision skød den ind til Son, der let skød den i kassen til 2-0.

Det mål afgjorde kampen, og Spurs er dermed sikkert videre i FA-cuppen.