AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 22:21
Spurs-stortalenter har desperat brug for spilletid

To af de største talenter i Tottenham har ikke mange minutter i benene denne sæson.


582 og 117 minutter.

Det er status for Troy Parrott og Oliver Skipp, to af de mest loventer spillere hos Tottenham, midt i februar. Tallene dækker over den spilletid, som de to teenagere har fået i denne sæson – på tværs af alle hold i London-klubben.

18-årige Troy Parrott har været med på bænken for førsteholdet en række gange, men han har blot været på banen i to kampe for the Lilywhites’ bedste mandskab. Og siden UEFA Youth League sluttede i november har han blot fået 95 minutter på grønsværen.

Endnu værre ser det imidlertid ud for 19-årige Oliver Skipp, som er en permanent del af førsteholdet, men han får bare ikke lov til at spille. Seks gange har han været på banen for London-klubben i sæsonen, men samlet set er det blot blevet til 117 minutter. Han har slet ikke været aktiv for klubbens U23-hold.

Normalt siger man, at unge spillere skal have spilletid for at udvikle sig. Derfor må det også være bekymrende for Troy Parrott og Oliver Skipp, at de stort set ikke har spillet fodbold i denne sæson.

Til sammenligning har 19-årige Brandon Williams spillet 2.039 minutter for Manchester Uniteds hold denne sæson, mens 18-årige Bakayo Saka er noteret for 1.636 minutter hos Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED