Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 16:45
Spurs-stjerne afslører: Jeg holdte med Manchester United som barn

Spurs-stjernen Heung-Min Son afslører, at han holdt med Manchester United som barn.


Det er sjældent en god ide for fodboldspillere at afsløre sympati for rivaliserende klubber, men Tottenham-stjernen Heung-Min Son har alligevel vovet pelsen.

Den 29-årige sydkoreaner udtalte i et interview med programmet Pro: Direct’s Pavement to Pitch, at han som yngre holdt med Manchester United.

Og der en helt særlig grund til, at det netop var De Røde Djævle, som fængede Son - han idoliserede nemlig sin landsmand Ji-sung Park, som spillede for klubben.

- Jeg holdt med Manchester United, åbenlyst fordi Ji-sung Park spillede der. Han er en helt i Sydkorea, og han er en helt for mig. Vi er også gode venner. 

- Han var den første fra vores land til at spille i Premier League, og derfor holdt jeg med United, men det kan jeg selvfølgelig ikke gøre nu.

Son er med afstand den mest scorende sydkoreaner i Premier League nogensinde, hvor det hidtil er blevet til 72 kasser i 200 optrædener.

Angriberen underskrev tidligere på året en ny aftale med Spurs, der binder ham til Tottenham frem til sommeren 2025.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE