AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 17:53
Spurs-spiller om Villa-kamp: Jeg kunne have grædt

Den unge Spurs-back Kyle Walker-Peters var meget berørt af lørdagens sene sejr mod Aston Villa.


Der skulle gå 86 minutter, før Harry Kane endelig sendte Spurs i front mod Aston Villa i lørdagens sæson-åbner.

Dette var især et specielt øjeblik for den 22-årige højre back Kyle Walker-Peters, der spillede alle 90 minutter i opgøret.

Backen, der er født og opvokset i Tottenham-området, blev meget rørt af endelig at have kæmpet sig op på den store scene hos sin barndoms-klub, hvilket særligt gik op for ham, da Kane sparkede hjemmeholdet i front.

- Ærlig talt, jeg kunne have grædt på banen. Det var den type følelse, da jeg så bolden gå i kassen, fortæller en glad Walker-Peters til klubbens hjemmeside.

- Da bolden gik ind, tænkte jeg på alt det, som jeg er gået i gennem for at komme her til, og at jeg omsider er begyndt at få chancer på førsteholdet, hvor træneren viser mig en masse tillid.

- Når man er fra området og virkelig elsker klubben, så betyder de her momenter bare en smule ekstra. Man kan ikke kontrollere det, det sker bare, afslutter Walker-Peters euforisk.

Walker-Peters har spillet i Tottenham i hele sit liv og har i alt fået 20 kampe for førsteholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED