Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 16:31
Spurs-spiller af egen avl er blevet kasseret: Nu er han igen til salg

Harry Winks er Tottenham-dreng helt ind til knoglerne, men en snarlig afgang fra klubben kan meget vel komme på tale.


Selvom Tottenham står Harry Winks' hjerte meget nær, så er det måske på tide, at han ser sig om efter en anden klub. Det mener klubben i øvrigt også selv.
 
Den 25-årige engelske midtbanespiller er opfostret på klubbens eget akademi, men i denne sæson har det ikke just været en dans på roser. 
 
Det er blot blevet til to optrædener i Premier League af ikke særlig mange minutters varighed, og derfor er Tottenham da også klar til at sælge midtbanespilleren til vinter, skriver Teamtalk.
 
I transfervinduet, der blev afsluttet for mindre end en måneds tid siden, lykkedes det ikke Spurs at afsætte Winks, omend der var stor interesse fra både Aston Villa og Everton.
 
Ifølge Teamtalk var det dog det store prisskilt på 40 millioner pund - svarende til lige godt 350 millioner danske kroner - der skræmte eventuelle købere væk.
 
Og den tidligere Tottenham-spiller, målmanden Paul Robinson, mener da også, at det er den helt rette beslutning, der nu træffes, ved at udbyde spilleren til salg. Igen.
 
- Harry har brug for en passe fra Tottenham. Han skal til en klub, hvor han kan spille hver uge. Hvis Nuno ikke vil lade ham blive en fast del af holdet, bør han lade ham gå til januar, lyder det fra Robinson i et interview med Football Insider.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE