AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 21:49
Spurs-scouts spottet i Fenerbache: Midtbanespiller er under radaren

Tottenham er angiveligt interesserede i at sikre sig den 24-årige midtbanespiller Ozan Tufan, der til dagligt spiller i tyrkiske Fenerbache.


Tottenham er alt andet end godt kørende for tiden, hvorfor The Lillywhites med lys og lygte søger efter forstærkninger til vinter.

I den forbindelse erfarer et tyrkisk medie ved navn Turkish website Haber 7, at Spurs er begyndt at følge midtbanespilleren Ozan Tufan og senest havde scouts på stadion i weekendens kamp mod Antalyaspor.

Tufan skiftede i 2016 til Fenerbache fra Besiktas for syv millioner euro, men har sidenhen været længe om at finde sin plads i klubben.

I sidste sæson var han udlejet, men i denne sæson har han pludselig tilkæmpet sig en stamplads, hvor han har høstet mange roser for sine præstationer.

Hvad der gør Tufan endnu mere interessant set med Spurs-øjne er, at tyrkeren allerede har kontraktudløb til næste sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED