AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 14:32
Spurs-profil nærmer sig kontraktudløb: Jeg må se, hvad der sker

Jan Vertonghen er glad for at være i Tottenham, men han ved alligevel ikke, hvad fremtiden bringer.


Det er ikke kun Christian Eriksen, der har kontraktudløb hos Tottenham om et år. Det gør sig også gældende for en anden af klubbens profiler.

Således er Jan Vertonghen gået ind i sit sidste kontraktår med the Lilywhites, men han lægger bestemt ikke skjul på, at han er glad for at være i klubben, om end han dog ikke afviser, at der kommer til at ske noget.

- Jeg har et år tilbage. Jeg må se, hvad der kommer til at ske. Jeg elsker at være her. Jeg har det godt med manageren. Han har støttet mig og gjort mig til en bedre spiller. Jeg har alt, jeg ønsker. Det er den bedste klub at spille for i øjeblikket, fortæller Jan Vertonghen ifølge Goal.

Den belgiske midterforsvarer kom til Tottenham fra Ajax i sommeren 2012, og han har sidenhen været en stor profil for den engelske klub, hvor han er noteret for 285 kampe og 10 mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED