AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 15:53
Spurs-profil er utilfreds med ny kontrakt til holdkammerat

Danny Rose er godt og gammeldags sur over, at Moussa Sissoko blev tildelt en ny kontrakt.


Danny Rose har taget det  som en personlig fornærmelse, at Tottenham-ledelsen sidste måned valgte at forlænge med Moussa Sissoko.

Det skriver Football Insider.

Franskmanden skrev da under på en ny fireårig kontrakt, selvom han er fyldt 30.  Dermed valgte Spurs at gradbøje sin egen politik for ikke at indgå nye langtidskontrakter med aldrende spillere.

Og det er ifølge en intern kilde i klubben faldet i dårlig jord hos Danny Rose, da klubben hidtil har nægtet at tilbyde venstrebacken en ny langtidskontrakt.

Rose har ligesom Sissoko været fast mand for Tottenham, siden han lagde sine skadesproblemer bag sig, og han har i skrivende stund startet otte Premier League-kampe denne sæson.

Derfor føler Rose, som endnu har et år til de 30, sig svigtet at Tottenham-ledelsen, selvom det måske ikke ligefrem kan komme som nogen stor overraskelse.

Alt tydede på, at den engelske landsholdsback var sat til salg i sommertransfervinduet, så hvorfor i alverden skulle Spurs pludselig vælge at forlænge med ham i stedet?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED