AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 22:10
Spurs mangler en angriber: To hurtigløbere er under radaren

Tottenham mangler en back-up angriber til Harry Kane. Han kan muligvis komme til enten at hedde Joshua King eller M'Baye Niang.


Tottenham er aldrig rigtig lykkedes med at finde en angriber, der både vil finde sig i at være at være andenvalg og samtidig præstere, når han får chancen. I den forbindelse ringer Vincent Janssen måske nogle klokker?

Denne sommer vil The Lillywhites igen forsøge sig med at hente en reserveangriber - det erfarer franske L'Equipe og engelske Football Insider.

Vi lader L'Equipe starte ud, der bringer historien omkring, at Tottenham har set sig varme på den tidligere AC Milan og Watford-spydspids M'baye Niang, der til dagligt spiller i Ligue 1-klubben Rennes. 

Tottenham skulle angiveligt allerede have kontaktet en repræsentant for Niang, hvor der lige nu overvejes at indløse den hurtige angribers frikøbsklausul, der er sat til 26 millioner pund.

Ydermere beretter Football Insider, at Tottenham også har taget et grundigt kig på Bournemouths stabile og mindst lige så hurtige nummer 17 Joshua King.

King har kun et år tilbage af sin kontrakt på Vitality Stadium og skulle være klar på at tage skridtet videre - specielt med Bournemouths sportsligt kritiske situation taget in mente. 

Football Insider tilføjer, at Bournemouth-træneren Eddie Howe faktisk er så parat på at miste King i sommerens transfervindue, at han allerede har sat klubben i gang med at forhøre sig om Stoke-angriberen Tyrese Campbell, der i så fald vil blive hentet ind som erstatning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED