AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 11:38
Spurs-legende til Bale: Tag til Tottenham

Gareth Bale er blevet opfordret til at skifte tilbage til Tottenham af klublegenden Clive Allen.


Tottenham solgte i sommeren 2013 Gareth Bale til den spanske storklub Real Madrid. Tiden i Kongeklubben har været meget op og ned for den walisiske landsholdsspiller, som trods alt har vundet Champions League-trofæer.

Alligevel har han været meget ind og ud af holdet og under Zinedine Zidane har det været svært at blive klog på Bales situation. I løbet af sommerens tranfervindue var den 30-årige kantspiller tæt på at blive solgt til kinesisk fodbold, men en handel blev afbrudt i 11. time. I stedet har Gareth Bale fået masser af spilletid i denne sæson, men han har omvendt været ude at sige, at han ikke er helt tilfreds i klubben.

Derfor er der blevet skrevet meget om, at Gareth Bale kan forlade Real Madrid næste sommer. Skriverierne er blandt andet gået på engelske Manchester United, men nu opfordrer Tottenham-legenden Gareth Bale til at tage tilbage til Spurs.

- Jeg vil elske at se Gareth Bale tilbage i Tottenham. Han kan tilføje klubben noget, som ingen andre kan. Det er ikke kun et talent, men også en kvalitet han har. Hvis han kommer tilbage til klubben, vil det uden tvivl give hele klubben et løft, siger Clive Allen og fortsætter:

- Verden fik første gang øje på Gareth Bale, da Tottenham spillede Champions League mod Inter. I Real Madrid har han også vist sine kvaliteter frem og hvis han ønsker at forlade Real Madrid håber jeg, at han tager tilbage til Tottenham. Han kan tage klubben til det næste niveau, slutter Clive Allen.

30-årige Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED