AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2019 16:10
Spritny XI: Sådan stiller Manchester United næste sæson - ifølge tre medier

Der er altid transferrygter i overflod om Manchester United. Vi har set på, hvordan en række engelske medier regner med, at Manchester United kan stille næste sæson med en række nye ansigter på holdet.


Som Ole Gunnar Solskjær så pænt sagde det til fredagens pressemøde,  så er klubben allerede nu blevet kædet sammen med 250 forskellige spillere, selvom sommertransfervinduet endnu ikke er åbnet.

Han understregede dog også, at Manchester United forhåbentligt ville få et par af de mange stjerner,  som rygtemøllen har sat dem i forbindelse med. 

Nogle rygter er helt ude i hampen, mens andre er mere pålidelige,  og mon ikke der er et par stykker imellem, som rammer rigtigt.

Vi har set på,  hvilke spillere tre mere eller mindre troværdige engelske medier har sat The Red Devils i forbindelse med og lavet disse lineups,  som viser,  hvordan Ole Gunnar Solskjær måske kan stille næste sæson,  hvis rygterne har hold i sig.

Sådan kan Manchester United  se ud i næste sæson ifølge Daily Mirror:

Sådan kan Manchester United  se ud i næste sæson ifølge London Evening Standard:

Sådan kan Manchester United  se ud i næste sæson ifølge Manchester Evening Standard:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED