AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 09:44
Spottet i lufthavnen: Arsenal nærmer sig spansk forsvarsforstærkning

Arsenal er tæt på at signe den spanske forsvarsspiller Pablo Mari.


Transfervinduet har været åbent i lidt over tre uger, og der har været en strid strøm af spillere, der har været sat i forbindelse med Mikel Artetas Arsenal.

Men ingen nye ansiger er endnu kommet til Emirates Stadium. Det kan der dog hurtigt blive lavet om.

For et par dage siden blev Arsenal nemlig sat i forbindelse med et lån af Shaktar Donetsk forsvarsspiller Myokla Matviyenko. Og ikke nok med det, så er The Gunners også tæt på en anden forsvarsspiller.

Pablo Mari, der til dagligt spiller som central forsvarsspiller for brasilianske Flamengo er nemlig det seneste navn, der bliver rygtet til The Gunners.

Ifølge Football.London, så har den 26-årige spanier faktisk allerede sagt farvel til sine holdkammerater på Maracana Stadium.

Spanieren meldes derfor nu på vej med et fly mod London, hvor han skal skrive under på en aftale, der sender £7,5 millioner til Flamengo.

Forsvarsspilleren er endda blevet set i lufthavnen sammen med Arsenals tekniske direktør Edu. Se billedet herunder:   

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED