AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 19:18
Spottede Mbappé: Mourinho vil genforenes med succesrig sportsdirektør

ESPN skriver, at José Mourinho og Tottenham arbejder på at hente Lille-sportsdirektøren Luis Camps til klubben.


José Mourinho har allerede gaflet to Lille-ansatte til sin nye trænerstab i Tottenham, men han håber også på at kunne lokke Ligue 1-klubbens sportsdirektør Luis Campos til.

Campos og Mourinho er gode venner fra deres fælles tid i Real Madrid, og nu håber Mourinho på at kunne blive genforenet med landsmanden i Tottenham.

Den tidligere Monaco-sportsdirektør har et imponerende cv, hvor han blandt andet har hjulpet med at rekruttere Bernardo Silva, Tiemoue Bakayoko, Benjamin Mendy og Fabinho -  for ikke at nævne Kylian Mbappé.

Han har stået i spidsen for Lille siden 2016, og her har han på et begrænset budget formået at finde spillere som Rafael Leao, Nicolas Pepe og Zeki Celik.

José Fonte, den tidligere Southampton- og West Ham-forsvarer, der i dag spiller for Lillé, fortæller også til Talksport, at han ikke er overrasket over, at Mourinho gerne vil have ham til Spurs.

- Han har et godt forhold til Moruinho, så jeg kan sagtens se dem arbejde sammen igen. Det overrasker mig slet ikke, at han er rygtet til Tottenham, men det ville være svært for Lille at miste så stort et talent. Vi må se, hvad der sker, er Fonté citeret for at sige.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED