Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 10:28
Spotify-ejer byder 15 milliarder på Arsenal i denne uge

Daniel Ek er seriøs i sin interesse af Arsenal og forventes at lancere et bud allerede i denne uge.


Stan Kroenke kan godt begynde at forberede sig på at modtage et stort milliardbud på Arsenal.

For ifølge Sky Sports forventes svenske Daniel Ek at byde 15,4 milliarder kroner på Arsenal inden udgangen af denne uge.

Spotify-ejeren, der offentligt har udtrykt sin interesse for at købe London-klubben, som han er tilhænger af, har allerede skrevet til Stan Kroenke. Han regner samtidig med, at den amerikanske ejer vil lytte til buddet.

Daniel Ek har fuld støtte til sit formodede bud fra Arsenal-legenderne Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp, og til Sky Sports fortæller Henry, at svenskeren ikke har tænkt sig at give op.

- Jeg ved, at mange mennesker ønsker at høre om det. Det er sandt. Daniel er Arsenal-fan, han sagde det ikke reklame. Han har været Arsenal-fan i rigtig lang tid, siger Henry.

- Jeg vil give dig noget. Han har allerede rakt ud og sagt, at han har fundet pengene, så han er sikker på, at han kan afgive et godt bud.

Henry fortæller endvidere, at Daniel Ek vil prioritere at reetablere Arsenals identitet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED