AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 08:57
Sportsdirektør bekræfter: Werner har afvist os - han har andre planer

Inters sportsdirektør har fortalt, hvordan Timo Werner har takket nej til et skifte til den italienske storklub.


Timo Werner har andre planer end at skifte til Serie A og Inter, og det er ikke utænkeligt at tro, at de involverer Liverpool og Premier League i stedet.

For ifølge Inter Milans sportsdirektør Piero Ausilio har den tyske angriber afvist muligheden for at komme til Milano-klubben.

- Jeg kender hans planer. Vi har altid godt kunne lide ham, og det siger jeg for at understrege dygtigheden af vores talentspejdere. Men han gider ikke skifte til os, fortæller Ausilio til Sky Italia.

Det skyldes måske, at Werner har en klar præference for et skifte til Premier League - og særligt Liverpool.

The Reds har chancen for at signe ham via en frikøbsklausul på £52 millioner, men Liverpool skulle ikke være parate til at lave så stor en investering på nutidens coronaramte transfermarked.

Der har været forlydender om, at den 24-årige tysker godt kunne finde på at overveje bud fra Chelsea og Manchester United, men kun hvis Liverpool helt opgiver at signe ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED