AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 09:40
Sportsdirektør bekræfter: United har førsteret til at købe Depay

Lyons sportsdirektør, Juninho, bekræfter, at Manchester United har førsteret til at hente Memphis Depay tilbage.


Daily Mirror kunne for nyligt berette om Tottenhams interesse for Lyon-profilen Memphis Depay, men samtidig skrev avisen, at Manchester United havde indsat en tilbagekøbsklausul i kontrakten, da de solgte hollænderen til den franske klub. 

Det bliver nu bekræftet af Lyons sportsdirektør, Juninho Pernambucano, der dog samtidig slår fast, at klubben endnu ikke har modtaget nogen bud på Depay: 

- Det er sandt, at Manchester United har førsteret til at hente Depay tilbage. Disse ting eksisterer i fodboldens verden, men indtil videre har vi ikke modtaget noget på Depay, udtaler Juninho til klubbens officielle hjemmeside. 

Depay har kontraktudløb med Lyon i sommeren 2021, men ifølge Juninho nyder hollænderen tilværelsen i Frankrig, mens klubben også allerede har planlagt kontraktforhandlinger:  

- Han er virkelig glad i Lyon, og det er vigtigt at holde på spillere som ham, hvis vi igen ønsker at vinde titler og være med i Champions League. Lige nu forhandler vi ikke med ham, men vi vil drøfte en kontraktforlængelse i slutningen af året. 

Den hollandske offensivspiller nåede at spille for Manchester United i 18 måneder, men opholdet i England blev aldrig nogen succes. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED