AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 17:31
Sportsdirektør bekræfter: Håland har haft møder med to klubber

Erling Braut Håland har haft møder med to klubber omkring sin fremtid.


Erling Braut Håland er en af de mest eftertragtede spillere i Europa.

Præstationerne i RB Salzburg har resulteret i interesse fra flere af de største klubber - heriblandt flere Premier League-klubber.

Ole Gunnar Solskjær skulle være meget opsat på at bringe landsmanden til Old Trafford, men Manchester United er ikke en af de klubber, som han i første omgang har snakket med. 

RB Salzburgs sportsdirektør har i dag bekræftet, at Erling Braut Håland har været i det tyske, hvor han har været i dialog med både Dortmund og RB Leipzig om et potentielt skifte. 

- Vi er involveret i alle forhandlinger, og vi vidste, at Håland var i Leipzig og Dortmund i går. Alle her i klubben (RB Salzburg, red.) ønsker det bedste for ham, siger Christoph Freund til TV2 Norge.

Ifølge TV2 Norge er et skifte til Premier League muligvis for stort et skifte for ham i denne omgang, men det er det ultimative mål for den norske angriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED