AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 14:46
Sportsdirektør afviser at sælge ombejlet Salzburg-angriber

Flere Premier League-klubber har vist interesse for RB Salzburgs Hwang Hee-Chan, men angriberen er ikke til salg i dette transfervindue.


Adskillige Premier League-klubber er blevet kædet sammen med RB Salzburgs Hwang Hee-chan, som også selv skulle være klar til at tage det næste skridt. 

Det bliver dog ikke i dette transfervindue. 

RB Salzburg har således allerede taget afsked med Erling Håland og Takumi Minamino, og klubbens sportsdirektør, Christoph Freund, slår fast, at Hwang ikke bliver solgt: 

- Hwang er ikke til salg i dette transfervindue. Vi vil ikke sælge ham, også selvom en klub skulle byde £34 mio. Vi vil end ikke forhandle med nogen, udtaler han til den østrigske avis Salzburger Nachrichten

Wolverhampton og Brighton, som skulle være de mest seriøse bejlere til 23-årige Hwang, må derfor se sig om efter en anden angriber eller væbne sig med tålmodighed, da sydkoreaneren muligvis er til salg til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED