AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 15:42
Sporting-træner bekræfter: Fernandes kommer til at spille mod Benfica

Der er flere forlydender om, at Bruno Fernandes' omtalte skifte til Manchester United tager fart, når vi har haft Lissabon-derbyet mellem Sporting Lissabon og Benfica fredag.


Der skal en "katastrofe" til, før Bruno Fernandes ikke spiller Lissabon-derbyet mellem Sporting Lissabon og Benfica fredag.

Sådan lyder ordene fra Sporting-træner Silas.

- Den eneste sikkerhed, jeg har, er, at Bruno spiller. Vi har forberedt os på kampen med ham, han har trænet godt, er en ekstraordinær spiller, den bedste i ligaen, sagde Sporting-træneren til torsdagens pressemøde.

- Kun en katastrofe vil betyde, at han misser denne kamp. Han spiller, som han altid gør.

Er man Manchester United-fan, er der dog umiddelbart ingen grund til panik, hvis man skal tro flere medier i England såvel som Portugal.

Det er selvfølgelig risikabelt, da Bruno Fernandes risikerer at blive skadet i fredagens lokalderby, men mange rygter har hele tiden lydt, at Fernandes ikke ville fuldføre skiftet til Manchester United før efter braget fredag.

The Red Devils og Bruno Fernandes skulle angiveligt være blevet enige om en kontrakt, og selvom handlen mellem de to klubber umiddelbart stadig mangler lidt finpudsning, er der en forventning om, at transferen tager fart efter fredagens kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED