AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 13:46
Sporting er presset: Derfor kan Fernandes ende i United eller Spurs

O Jogo skriver, at Sporting Lissabon er nødt til at generere penge i vintertransfervinduet.


Sporting Lissabon står i gæld til halsen, og det kan blive en gevinst for enten Manchester United eller Tottenham denne vinter.

Det skriver O Jogo.

For den portugisiske storklub står angiveligt i en situation, hvor man skylder €65 millioner væk - 485 millioner kroner - og en stor andel skal angiveligt betales tilbage den 1. februar.

Derfor kan klubben blive tvunget til at sælge sit mest værdifulde aktiv,  nemlig Bruno Fernandes, der angiveligt var eftertragtet af både Manchester United og Tottenham.

Der er stadig tvivl om, hvorvidt The Red Devils faktisk havde interesse i den offensive midtbanespiller, mens Spurs' blev bekræftet mod slutningen af sommertransfervinduet.

Dengang var Londonklubben dog ikke i stand til at nå til enighed med Sporting, men eftersom den portugisiske klub er under finansielt pres, så kan forhandlingerne måske glide nemmere til januar.

O Jogo lægger i hvert fald op til, at Sporting nu er villige til at give et nedslag i salgsprisen, da man har akut brug for at få penge i klubbens skatkammer.

Det er ikke til at sige, om det bliver aktuelt, men både Tottenham og Manchester United er under pres i tabellen og kunne meget vel investere i forstærkninger denne vinter.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED