AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 12:18
Spøjs anekdote: Derfor har David Silva altid spillet med trøjenummeret '21'

34-årige David Silva har nærmest gennem hele sin karriere spillet med trøjenummeret '21' - nu afslører spanieren endelig hvorfor.


34-årige David Silva stopper til sommer i Manchester City efter imponerende 10 år i klubben, hvor den spanske tekniker har etableret sig blandt ligaens helt store navne.

På trods af, at Silvas kvaliteter har egnet sig til trøjenummeret '10' eller '8', så har midtbanespilleren gennem alle årene været loyal til sit karakterisende nummer '21'.

Det var noget, der startede helt tilbage i de spæde år i Valencia, afslører han nu overfor Manchester Citys hjemmeside.

- Det startede med, at jeg i 2004/05 sæsonen blev udlånt til Eibar, hvor det var det eneste nummer, der var tilbage, så det blev bare givet til mig. Derefter tog jeg til Celta Vigo, hvor jeg blev tildelt nummer 16, erindrer Silva.

- Så tog jeg igen tilbage til Valencia, og der var der kun 19 og 21 tilbage - jeg havde båret nummer 21 før, og så var det også Pablo Aimar's forhenværende nummer, som var den spiller, der mindede mest om mig, så jeg ville derfor gerne gøre det til mit eget.

Silva var dog nødt til at gøre brug at mindre fine midler for at sikre sig sit foretrukkende trøjenummer.

- Og her er en anekdote, jeg aldrig har fortalt Jaime Gavilán. Det år ankom vi begge og nummer 19 og 21 var de eneste tilbage, men heldigvis kom jeg rigtig godt ud af det med en anden fra truppen, Curro Torres.

- Gavilán og jeg skulle rafle om nummer 21, men i et sekund, hvor Gavilán var distraheret, fortalte Torres mig, hvilken jeg skulle vælge. Vi snød en smule der, og Gavilán fandt aldrig ud af det.

- Siden da har jeg båret nummer 21. Jeg håber, at han vil forstå det, selvom jeg aldrig har fortalt ham det, afslutter Silva med et glimt i øjet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED