AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 11:35
Spillerkøb for £1,24 millarder: Hvor mange millioner brugte din klub?

Sky Sports har lavet en oversigt over, hvor mange penge de forskellige Premier League-klubber har brugt og tjent i dette transfervindue. Få oversigten herunder.


Premier League-klubberne brugte sammenlangt £1,24 millarder på spillerindkøb denne sommer. Det er mange penge, men faktisk brugte klubberne fra den bedste engelske liga knap £200 mindre end sidste sommer.

Ifølge Sky Sports var Liverpool den klub, der brugte flest penge på på spillerindkøb. I alt brugte The Reds £177 millioner, mens Chelsea gjorde sit for at indhente Liverpool i transfervinduets sidste dage.

I alt brugte The Blues £128, 6 millioner, hvilket mestendel er takket være signingen af Kepa Arrizabalaga for £71 millioner.

Dernæst var det oprykkerne fra Fulham, der har gjort sit for at forstærke og sikre sig mod nedrykning. £105 millioner har klubben brugt, men for pengene er hele 12 spillere også blevet hentet til Craven Cottage.

Derudover har Wolverhampton, Everton, Leicester, Arsenal, Manchester City, Manchester United og West Ham også haft den store tegnebog fremme i transfervinduet, mens Tottenham skiller sig ud i den anden ende af skalaen.

Spurs brugte ikke én eneste penny på nye spillere i dette transfervindue, ligesom Crystal Palace også viste mådehold i transfervinduet og kun brugte knap £10 millioner.

 

Indtægter via spillersalg:

Leicester er klubben, der har tjent flest penge på spillersalg i dette transfervindue, men det skyldes hovedsagligt salget af Riyad Mahrez for £60 millioner til Manchester City.

Newcastle indkasserede også knap £40 millioner på spillersalg af blandt andre Aleksandr Mitrovic og Mikel Merino, mens Watford indtjente £40 millioner ved at sende Richarlison til Everton.

Spurs har heller ikke solgt nogle store profiler og ender umiddelbart i endnu et nul, mens Fulham, Crystal Palace, Burnley og Cardiff heller ikke for alvor har solgt profiler og på den måde fået penge i kassen.

 

Faktisk er Newcastle og Watford de eneste klubber, der kommer ud af dette transfervindue med et overskud, hvis du kigger på indtægter og udgifter på spillerkøb og spillersalg.

Det er nok noget, Newcastles ejer, Mike Ashley, sætter stor pris på, mens Rafael Benitez formentlig hellere havde set, at klubben havde investeret flere penge i at forstærke hans trup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED