AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 18:25
Spilleren bekræfter: Artetas første permanente Arsenal-signing er hjemme

George Lewis har nu selv skiftet sit profilbillede, så han er iført en Arsenal-trøje nu.


Intet er officielt, men nu har to kilder bekræftet skiftet, så vi tør vist godt sige, at det norske stortalent George Lewis fremover vil repræsentere Arsenal.

Sportsdirektøren for den norske klub Fram Larvik kunne fredag til norske medier bekræfte, at den unge winger forlader sit hjemland til fordel for London og The Gunners.

- Ja, det kan vi bekræfte. Jeg er blevet fortalt, at han (George Lewis, red.) har skrevet under med Arsenal, sagde Jensen til norske VG.

Nu ser det også ud til, at Lewis selv har bekræftet, at han bliver Mikel Artetas første permanente Arsenal-signing, siden han overtog trænerposten tilbage i december.

Nordmanden har nemlig ændret sit profilbillede på Instagram, så han nu er iført en Arsenal-trøje, som I kan se herunder:

Lewis var tidligere på året inviteret til prøvetræning hos Arsenal og skulle have imponeret så meget, at klubben nu er villige til at tilbyde ham en kontrakt.

Som udgangspunkt skulle han være tiltænkt akademiet snarere end førsteholdet fra dag ét af, skriver blandt andre Goal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED