AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:12:2017 23:59
Spilforslag til weekendens Premier League-kampe: Liverpool ordner Arsenal

Spilforslagene til den kommende rundes Premier League er klar - vi lægger ud med fredagsbraget Arsenal - Liverpool.


Fredag kl. 20.45 - Arsenal - Liverpool - 2 - 2,85 @ bwin
 
Arsenal har gjort det godt på hjemmebane, hvor holdet står med 8-0-1 efter de første ni kampe. Det er dog værd at bemærke, at nederlaget kom til Manchester United, for generelt har The Gunners haft det svært imod topholdene.
 
De 10 kampe mod kollegaerne fra top 6 gav blot to sejre i sidste sæson, og i denne sæson har Arsenal tabt til begge Manchester-hold, spillet uafgjort mod Chelsea og slået Tottenham.
 
Nu venter så en kamp mod Liverpool, som har vist imponerende styrke på udebane i de sidste fire kampe. De er alle er endt sejre og en total på 16 scoringer.
 
Næsten samme statistik kan Liverpool fremvise mod Arsenal, som holdet har scoret 14 mål imod i de sidste fire kampe, der har givet tre sejre og et enkelt uafgjort resultat.
 
Arsenals boldbesiddende spillestil passer godt til Liverpool, som givet vil lade The Gunners om at varme bolden for så at lukrere på de kontrastød, som den forrygende fronttrio eksekverer til perfektion.
 
Et topopgør som dette er i udgangspunktet helt åbent, men Liverpool virker som det skarpeste af de to hold lige nu med en skarp offensiv, der står i kontrast til Arsenal, som endda må undvære den skadede super-sub, Olivier Giroud, til dette opgør.
 
Vi vover pelsen og sætter pengene på det formstærke udehold i det, der let kunne blive et målrigt og underholdende opgør.
 
Lørdag kl. 13.30 - Everton - Chelsea - X - 3,90 @ bwin
 
Everton vendte 0-1 til 3-1 i sidste runde mod Swansea, og dermed skal indsatsen i Everton-eksperimentet skrues op på 40 kr. til denne runde.
Modstanderen er Chelsea, der møder op med to sejre i træk, ligesom Everton også gør det. De to hold spillede senest uafgjort mod hinanden i januar sidste år, og siden da har de mødt hinanden fem gange med fire sejre til Chelsea og en enkelt til Everton som resultater.
 
Everton har endnu ikke spillet uafgjort på hjemmebane i denne sæson, og med 6-1-2 på udebane er det heller ikke fordi, Chelsea ligefrem vælter sig i X’er på fremmede baner.
 
Et par af Evertons uafgjorte resultater er imidlertid kommet i kampe mod tophold som Manchester City og Liverpool, så vi fortsætter ufortrødent eksperimentet med en fordoblet indsats på uafgjort i lørdagens tidlige kamp.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 40 kr.
Samlet indskud: 1.030 kr.
Samlet gevinst: 1.825 kr.
Profit: 795 kr.
 
Lørdag kl. 16.00 - West Ham - Newcastle - 1 - 2,10 @ bwin
 
West Ham har for alvor fået vind i sejlene i december, hvor et knebent 1-2-nederlag til Manchester City er blevet afløst af sejre over Chelsea og Stoke samt et uafgjort resultat mod Arsenal.
 
Managerskiftet til David Moyes begynder med andre ord at ligne en succes, og efter fire rådvilde indsatser i starten, ligner West Ham nu et disciplineret mandskab, som også offensivt er ved at vågne med Marko Arnautovic som indpisker.
 
Helt anderledes ser det ud i Newcastle, hvor manager Rafael Benitez brændende ønsker sig nyt blod til frontlinjen: Newcastle har bare scoret 16 mål i denne sæsons 18 kampe, og på udebane har ni kampe kastet sølle syv mål af sig.
 
Klubben arbejder på et salg i kulissen, og det virker som om, processen påvirker spillet på banen i negativ retning. I hvert fald har Newcastle tabt 8 af de sidste 9 kampe, og risikoen for et nyt nederlag er bestemt til stede lørdag eftermiddag, når der atter blæses bobler til angreb på London Stadium.
 
West Ham er uden Manuel Lanzini (karantæne) og Sam Byram, Jose Fonte samt Mark Noble, der alle står på skadeslisten. Newcastle har Jonjo Shelvey i straffeboksen, mens Aleksandar Mitrovic og Jesus Gamez står opført som skader.
 
At få pengene mere end fordoblet på, at selvtillidsfyldte West Ham knækker formsvage Newcastle, ligner et pænt tilbud lørdag eftermiddag.
 
Lørdag kl. 16.00 - Brighton - Watford - X - 3,10 @ bwin
 
Det er to hold, der er ramte på selvtilliden, som mødes lørdag på The American Express Community Stadium. Her står Brighton med statistikken 2-5-2 i denne sæson, efter fem af de sidste seks kampe er endt uden vindere.
 
Watford indledte sæson som et af ligaens mest velspillende hold, der især på udebane leverede flere store præstationer. Et hårdt program med Manchester United og Tottenham som modstandere tog tilsyneladende pippet fra holdet, som har tabt de sidste tre kampe.
 
Et af Watfords store problemer har været disciplinen, og både Troy Deeney, Abdoulaye Doucouré og Marvin Zeegelaar sidder ude til dette opgør med karantæne, mens Tom Cleverley vender tilbage til banen fra straffeboksen. Til gengæld står både Craig Cathcart, Nathaniel Chalobah, Will Hughes, Younes Kaboul og Kiko Femenía opført på den omfattende skadesliste.
 
Hos Brighton er Shane Duffy eneste mand i karantæne, mens Steve Sidwell fortsat er skadet. De mange fravær gør et spil på hjemmeholdet fristende, men med tanke på, at Brighton end ikke har scoret i fem af de sidste seks kampe, vælger vi den lidt uortodokse løsning og går efter det rene X til et odds, der mere end tredobler indsatsen.
 
Lørdag kl. 16.00 - Swansea - Crystal Palace - 2 - 2,60 @ bwin
 
Crystal Palace vinder måske ikke priser for at spille tiki-taka, men når det gælder direkte og målsøgende spil, kan det næsten ikke gøres bedre, end hvad holdet viste i 3-0-sejren over Leicester i weekenden.
 
Med sejren er Palace nu oppe på syv ubesejrede kampe i streg, og alene i løbet af de sidste fire spillerunder har The Eagles flyttet sig fra sidstepladsen til en placering som nummer 14.
 
Sidstepladsen er til gengæld blevet overtaget af Swansea, som har tabt otte af de sidste 10 kampe. Den negative stime kostede onsdag Paul Clement jobbet, og spørgsmålet er, hvad klubben skal sætte sin lid til på den korte bane.
 
For mens Crystal Palace egentlig skabte pænt med chancer selv i den dårlige periode, så er Swansea med afstand det hold, der har haft færrest afslutninger på mål i denne sæson. Faktisk er det kun sket 36 gange i sæsonens første 18 kampe, og det siger næsten sig selv, at det er svært at vinde, når man i gennemsnit rammer målet to gange pr. kamp.
 
Crystal Palace har til sammenligning ramt målet 69 gange hidtil i denne sæson, og som nævnt i indledningen er holdet nu også blevet knivskarpe til at omsætte skud til scoringer. Det giver tro på, at Palace fortsætter opstigningen, selv om Christian Benteke sidder ude med karantæne, efter han omsider kom på måltavlen i sidste runde mod Leicester.
 
Det er dog primært Wilfried Zaha, der leverer den offensive magi på holdet, og han medes klar til kamp, hvorfor vi jagter 2-tallet til et odds, der ikke afspejler, at Palace både har det bedste hold og er i langt bedre form end lørdagens modstander.
 
Lørdag kl. 18.30 - Burnley - Tottenham - 1X - 2,50 @ bwin
 
Tottenham er gjort til alt for store favoritter i topopgøret mod Burnley, som altså ligger over modstanderen i lørdagens ene aftenkamp, når vi ser på tabellen.
 
Det skyldes ikke mindst en stærk serie på Turf Moor, hvor Burnley har vundet fire af de sidste fem kampe. Tottenham er på den anden side uden sejr i de sidste fem udekampe, som blot har kastet et enkelt point af sig.
 
I weekendens 1-4-nederlag til Manchester City knækkede Tottenham totalt efter pausen, og Spurs optræder lige nu som to forskellige hold afhængigt af, om man spiller hjemme eller ude.
 
Det skal retfærdigvis siges, at Tottenhams negative stime på udebane har været mod stærke modstandere fra toppen af rækken, mens Burnleys ene nederlag hjemme netop kom til et andet tophold i form af Arsenal.
 
På en god dag bør Tottenham da også være i stand til at besejre Burnley, men når markedet kun giver hjemmeholdet omkring 15 procent chance for at vinde, ligger værdien altså i at spille på Sean Dyches hjemme- og formstærke tropper. Burnley er især stærke defensivt, og vi tager derfor X’et med som gardering i forventningen om et tæt og målfattigt opgør.

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE