AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 13:30
Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 22. spillerunde

PLBOLD.dk er vanen tro klar med alternative spilforslag til weekendens bedste singler.


Lørdag kl. 13:30 - West Ham vs Arsenal - 'Arsenal sejr + o/3,5 mål' - 4,00 @ Bet365

22. spillerunde sparkes i gang med London-opgøret mellem West Ham og Arsenal - et opgør, der som regel ender med mange mål og tre point til Arsenal

West Ham er først og fremmest mere eller mindre ovre sin gode form, hvilket klubbens fire point i deres senste fire kampe også antyder. Arsenal kom omvendt tilbage på sporet i sidste runde mod Fulham - en kamp, der ovenikøbet var over 3,5 mål i.

Udover holdenes respektive form, så er den interne historik også særdeles interessant at se på.

West Ham har nemlig ikke vundet mod Arsenal på hjemmebane siden 2005, hvilket har resulteret i tre uafgjorte og otte nederlag for West Ham på eget græs i den periode  - hvilket må siges at favorisere Arsenal.

Med hensyn til mål, ligger Arsenal øverst på listen over hold med flest mål i deres kampe - hele 3,7 mål pr. kamp. West Ham ligger nummer ti med 2,9 mål.

Holdenes interne historik hælder heller ikke blot til en Arsenal sejr, men samtidig også i høj grad til mål - 24 mål har der her været i de seneste seks Premier League-opgør mellem West Ham og Arsenal.

Statistisk belæg kan dette spil i hvert fald ikke klandres for at mangle. Fire gange er et meget seriøst bud på en stærk single.

Lørdag kl. 16:00 - Leicester vs Southampton - 2-1- 9,50 @ Bet365

Leicester har været umulige at gøre sig kloge på i år, men det vil vi alligevel forsøge at blive.

En ting har nemlig været gengangende for Leicester - deres kampe har som regel været tætte.

Kun seks af rævenes 22 kampe har endt med en sejr til en af holdene på mere end en scoring, mens ikke en eneste kamp er vundet med tre.

Det vil sige, at en lige kamp forventes, mens holdenes sejrschancer derefter bør analyseres.

Leicester er på hjemmebane og har vundet tre af deres seneste fire Premier League kampe, mens Southampton ikke har vundet i fire. Alle tre Leicester-sejre var endda med nøjagtig én scoring.

Man kunne argumentere overfor, at det ligger mellem 1-0 og 2-1 i denne kamp, men siden Hasenhüttls har Southampton løsnet mere op og scoret i fem af deres syv kampe.

Leicester vinder dog alligevel med stor sandsynlighed, og derfor må 2-1 alt taget i betragtning være det bedste bud. 9,5 igen er ovenikøbet rigtig højt sat.

Søndag kl. 15:15 - Everton vs Bournemouth - o/4,5 mål - 5,30 @ Unibet

I denne kamp mødes to hold, der ofte spiller målrige kampe, mens deres interne historik i en ualmindelig grad peger på en sand målfest.

Everton har nyligt spillet ekstremt målrige kampe som 2-6 nederlaget til Spurs og 5-1 sejren mod Burnley, mens The Toffees ligger nummer syv på listen over hold med flest mål i deres kampe - tre i gennemsnit.

Bournemouth, der for nyligt har tabt 5-0 og 4-1 tid Spurs og Manchester United samt spillet 3-3 mod Watford i sidste runde, ligger nummer fire på samme liste med 3,4 mål i gennemsnit.

Disse statistikker taler allerede sit klare sprog, men ikke desto mindre er der endnu mere at hente fra holdenes interne historik.

Vanvittige 29 mål er nemlig blevet scoret i holdenes interne syv ligakampe siden Bournemouths oprykning. Det er over fire mål i gennemsnit.

Et stærkt anbefalet spil, der både er højt og tilhøres stærk statistisk begrundelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED