AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 19:35
Spilder ikke tiden: Raiola har tilbudt Lingard til fire forskellige klubber

Mino Raiola er blevet ansat af Jesse Lingard, og det har ikke taget superagenten lang tid at gå til værks.


Det er ikke mere end en uges tid siden, at de første forlydender om, at Jesse Lingard havde hyret Mino Raiola som agent, tikkede ind.

Alt tyder på, at den er god nok, og Raiola er åbenbart ikke typen, der ligger på den lade side.  Faktisk skulle superagenten allerede have tilbudt Manchester United-spilleren til hele fire forskellige italienske klubber.

Det påstår journalisterne i The Transfer Window Podcast.

- Vores information er, at Raiola ikke spilder tiden. Lingard skulle allerede nu være blevet tilbudt til AC Milan, Inter, Roma og Napoli, fortæller transferguruen Ian McGarry i podcasten.

Det er nok næppe en nyhed, som vil volde særligt mange Manchester United-fans ondt.  Lingard har hverken scoret eller assisteret i Premier League i mere end et år, og det tyder på, at store dele af fanskaren har mistet tiltroen til midtbanespilleren.

Ifølge McGarry er det dog meget usandsynligt, at vi ser Lingard forlade Old Trafford denne januar.

- Raiola tilbyder ham med en sommertransfer i sigte, selvom det måske ikke er helt usandsynligt med et salg denne januar afhængigt af, hvad Manchester United henter, siger McGarry.

For Lingard ville et skifte til Serie A måske give god mening. Lige nu har han brug for at genstarte sin karriere, og det virker ikke til, at han kan finde momentum for The Red Devils.

Det har blandt andre Chris Smalling og Henrikh Mkhitaryan fundet i Serie A, så måske Lingard kunne gøre dem kunsten efter.

Når først Mino Raiola er involveret, så plejer det i hvert fald at lede til en transfer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED