AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 10:30
Specielt comeback: Mourinho vil overtage sin tredje Premier League-klub

José Mourinho er klar til at overtage sin tredje Premier League-klub i karrieren.


Vi ved ikke, om denne udnævnelse ville falde i god jord hos hverken Tottenham- eller Chelsea-tilhængerne, men José Mourinho sidder angiveligt på spring, skulle chancen for at overtage Spurs opstå.

Det skriver Daily Mail i onsdagens avis.

Det store spørgsmål er, om muligheden byder sig, men Mauricio Pochettino er under stort pres for at vende den dårlige sæsonstart for Londonklubben.

Samtidigt leder José Mourinho fortsat efter en klub, hvor han kan stikke foden indenfor efter at have fået sparket af Manchester United sidste december.  

Derfor følger han ifølge det engelske medie trænersituationen i Tottenham tæt, da Spurs-jobbet skulle være ét af flere, som appellerer til portugiseren.

Som en næsten tårevædet Mourinho også har tilkendegivet i tidligere interviews, så savner han arbejdet som fodboldmanager, men samtidigt skulle "The Special One" være parat til at vente på, at den ideelle trænerstilling bliver ledig.

Det kunne være i Tottenham, det kunne være i Real Madrid, men det kunne ikke være i Benfica eller Guangzhou Evergrande, som den tidligere Chelsea-træner angiveligt har afvist jobtilbud fra.

Han kommer måske til at måtte vente forgæves på jobbet i Tottenham.  Meldingerne i de engelske medier tyder på, at Mauricio Pochettino fortsat har ledelsens opbakning, men det kan som bekendt hurtigt ændre sig i fodbold, udebliver resultaterne fortsat.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED