Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 10:49
Sparkede flaske ud til fans: Nu undskylder spiller

Det var en kraftig reaktion fra Morgan Sanson, der udløste en mindre heldig episode, hvor en flaske røg ud til publikum. Nu undskylder Aston Villa-spilleren.


I gårsdagens intense opgør mellem Aston Villa og Manchester United blev Villa-midtbanespilleren Sanson skiftet ud i anden halvleg, og ind kom Philippe Coutinho. 
 
Sanson reagerede kraftigt på udskiftning og sparkede til en flaske, der stod på jorden. Flasken røg efterfølgende ud til publikum, og nu har den 27-årige franskmand undskyldt. 
 
- Beklager det andet mål, jeg kostede, men jeg undskylder især meget for den dårlige reaktion, jeg havde med flasken, der landede i mængden. Selvfølgelig var det ikkemed vilje, skriver Sanson på sin Twitter-profil.
 
- Det var tydeligvis på grund af min enorme frustration over at forlade holdet med 2-0! Jeg vil virkelig undskylde til alle for det.. Nu tilbage til arbejdet og hovedet op!! Tak til jer alle for støtten.
 
Aston Villa var nede med 0-2 til Manchester United, men på mindre end ti minutter fik hjemmeholdet vendt opgøret til 2-2. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE