AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 12:41
Spanske medier: Isco vil til Manchester City

El Chiringuito skriver onsdag, at den firedobbelte Champions League-vinder drømmer om et skifte til Manchester City.


Isco har angiveligt fortalt sine holdkammerater i Real Madrid, at han er klar til at forlade klubben til fordel for Manchester City.

Det skriver spanske El Chiringuito onsdag.

26-årige Isco har endnu ikke startet en kamp under Santiago Solari,  og i frustration over den manglende spilletid skulle den spanske midtbanespille nu krydse fingre for, at Manchester City afgiver et bud i vintertransfervinduet.

Pep Guardiola har længe været kendt som en stor beundrer af Isco, som tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til de engelske mestre. Real Madrid slipper dog ikke Isco billigt, skriver El Chiringuito - faktisk slet, slet ikke.

Isco har en frikøbsklausul på €700 millioner, og Real Madrid bukker ifølge rygtet ikke under for mindre.

Nok er det svært at benægte spanierens klasse, men ligefrem at gøre ham til verdens dyreste spiller gange tre, er Manchester City nok ikke i stand til - slet ikke med faren for straf for brud på financial fair play-reglerne, som i øjeblikket hænger over klubben som en grå sky. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED