Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2021 16:22
Spansk landstræner vil have City-stjerne med til EM: Forespørgsel er lavet flere uger siden

Luis Enrique vil have Aymeric Laporte med det spanske landshold til EM, idet forsvarsspilleren ikke har spillet en officiel landskamp med Frankrig.


Aymeric Laporte vil blive indkaldt til det spanske landshold til sommerens EM, hvis det står til den spanske landstræner, Luis Enrique, der tilsyneladende har lavet en personlig anmodning til det spanske FA.

Det skriver flere spanske medier.

Den spanske landstræner eftersigende lavet en forespørgsel til det spanske fodboldforbund for flere uger siden, hvorvidt det vil være muligt for Laporte at deltage for Spanien til slutningen. 

26-årige Laporte blev født i franske Agen, men kommer fra baskisk afstamning, hvorfor han derfor også har kunne spille for Athletic Bilbao. 

Ifølge det spanske medie MARCA så kan forsvarsspilleren komme i betragtning til det spanske landshold med sit dobbelte statsborgerskab. 

Laporte har haft 51 optrædner for Frankrigs ungdomslandshold på både U-17, U-18, U-19 og U-21, men har endnu ikke fået en officiel landskamp for det franske landshold, selvom han har været udtaget af flere omgange. 

En officel melding ser allerede ud til at komme i morgen. Se tweet nedenfor. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED