Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 13:13
Spansk fodboldekspert: City har indstillet jagten på Messi

Semra Hunter fra La Liga TV påstår, at The Cityzens ikke længere forsøger at signe den argentinske troldmand.


Lionel Messi var efter alt at dømme endt i Manchester City, havde han forladt Camp Nou i sommertransfervinduet, men nu skulle The Cityzens have indstillet jagten på den 33-årige superstjerne.

Det erfarer Semra Hunter, som er vært på La Liga TV.

- Jeg har informationen fra en god kilde, som er tæt på situationen. Manchester City kommer ikke til at byde på Messi. Jeg erfarer, at den dør er lukket nu, fortæller Hunter til Sky Sports.

Timingen for et sensationelt skifte var god i sommertransfervinduet, men City skulle nu være af den opfattelse, at det var da eller aldrig.

- City har flere årsager til at trække stikket; de to største er hans alder og pengene, det kræver. Han er på vej ind i sin karrieres efterår, og selvom han kan skifte på en fri transfer til sommer, vil hans løn være astronomisk høj, fortæller Hunter.

I en verden, hvor alle fodboldklubber lider finansielt under coronapandemien, kan selv ikke Manchester City retfærdiggøre at skrive kontrakt med Messi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED