AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 19:40
Spansk ekspert lovpriser Ceballos: Ingen som ham i Premier League

Arsenals nye signing Dani Ceballos imponerede i weekenden. Spansk ekspert har kæmpe forventninger til den nye Gunner.


Dani Ceballos spillede sin første kamp fra start i weekenden. Her imponerede han med to assists i 2-1 sejren over Burnley.

Colin Millar mener at den 23-årige spanier vil blive Arsenals vigtigste spiller udover Aubameyang og Lacazette. Det udtaler han til football.lonon:

- De har fået lidt af en juvel i Ceballos, og det siger jeg ikke bare for at sige det. Han fik ikke chancen i Real Madrid, men nu er han i Arsenal.

- Han er en fantastisk spiller, der kan diktere spiller. Han driver bolden, han er modig og han ved også godt, at der vil blive lavet mange frispark på ham, udtaler den spanske ekspert, der ikke er færdig med at lovprise Ceballos:

- Jeg tror ikke, der er spillere som ham i Premier League. Han kommer til at gøre fansene rasende til tider, men han er meget selvsikker omkring sine egne kvaliteter, og det vil hjælpe ham i hans nye klub.

Ceballos og Arsenal får chancen for at høste tre på stribe på lørdag. Det bliver dog lidt af en udfordring, eftersom de møder sidste år Champions League-mestre fra Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED