Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 11:55
Spændende uge i vente: 10 transfers, der bliver en realitet

En interessant uge venter, hvor flere store transfers forventes at blive en realitet. Vi giver her et overblik over 10 Premier League-transfers, som står til at blive bekræftet.


Alphonse Areola til West Ham (BEKRÆFTET)

Det ender med et permanent skifte til London-klubben for den franske målmand, der skifter fra PSG. West Ham betaler i omegnen af £8 millioner for Areola, som vil underskrive en femårig kontrakt med The Hammers.

Kalvin Phillips til Manchester City

Et bud på £45 millioner inklusiv bonusser blev fredag accepteret. I denne uge skal de personlige på plads, og det forventes ikke at blive et problem. Handlen forventes at blive bekræftet i slutningen af ugen.

Gabriel Jesus til Arsenal

Søndag aften kom det frem, at alt var på plads. Brasilianeren skifter Etihad Stadium ud med Emirates Stadium, hvor han vil underskrive en femårig kontrakt med The Gunners. Transferen står til at blive annonceret tirsdag eller onsdag.

Sven Botman til Newcastle (BEKRÆFTET)

Hollænderen skal en tur til Premier League, da Lille har accepteret et bud på cirka £34 millioner fra Newcastle. Han rejser denne mandag en tur til det engelske for at gennemgå sit lægetjek.

KONKURRENCE: VIND ET UNIKT EM-SÆT HER!

Takumi Minamino til AS Monaco (BEKRÆFTET)

Skiftet har været meldt i et stykke tid, og Monacos præsident har også bekræftet en aftale, men en offentliggørelse fra klubberne er endnu ikke kommet. Det gør den i denne uge. Liverpool får £15 millioner for japaneren, som inkluderer bonusser.

Romelu Lukaku til Inter (BEKRÆFTET)

Lukaku får sit ønske opfyldt. På onsdag flyver han til Italien for at gennemgå lægetjekket forud for skiftet til Inter på en lejeaftale. Inter betaler angiveligt £6 millioner for at leje ham hele sæsonen.

Paul Pogba til Juventus

Tiden i Manchester United er slut, og franskmanden vender tilbage til Juventus, hvor han kom fra i 2016. Der er tale om, at han skriver under på en fireårig kontrakt med Juventus. 

Dean Henderson til Nottingham Forest

I jagten på fast spilletid skifter Manchester United-målmanden til Premier League-oprykkerne på en lejeaftale. Alt skulle være på plads, så transferen kan blive bekræftet i denne uge.

Sam Johnstone til Crystal Palace

The Eagles henter den engelske målmand på en fri transfer. Han vil underskrive en fireårig kontrakt med Vieira & Co.

Divock Origi til AC Milan

Belgieren tager til det italienske i jagten på mere spilletid, og det gør han også på en fri transfer fra Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE