AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 17:05
Southgate forklarer: Derfor droppede jeg Sterling

Raheem Sterling er i dag blevet droppet af Englands kamp mod Montenegro.


Englands landstræner, Gareth Southgate, har forklaret hvorfor, han har valgt at droppe Raheem Sterling frem mod kampen mod Montenegro.

Tidligere kom det nemlig frem, at City-stjernen havde et sammenstød med Liverpools Joe Gomez under træning.

Nu tager den engelske landstræner bladet fra munden, og forklarer overfor Sky Sports, hvorfor han har droppet sin måske største stjerne:

- Raheem forklarede i sin besked i går aftes, at hans følelserne løb over med ham. Det vil være korrekt at sige, det var ikke det samme for Joe [Gomez], udtaler Southgate og fortsætter:

- De ting sker i fodbold. Man må finde en måde for gruppen at tænke fremad. Der var brug for lidt tid, for at følelserne kunne blive dæmpet.

- Min prioritet er altid, hvordan spillerne har det, og så har man en beslutning at tage i forhold til, hvad der er det rette for gruppen, for at man kan bevæge sig fremad.

- Det var min grund til ikke at udtage Raheem til kampen på torsdag.

- Beslutnigen er truffet, og nu kigger vi fremad som gruppe og koncentrerer os om fodbold.

Tidligere på dagen var Ferdinand ude og kritisere Southgates fravalg af Sterling til kampen. Læs mere om den historie her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED