AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 18:55
Southgate: Dette er verdensklasse ved Maddison

Gareth Southgate lovpriser James Maddison, som for fjerde gang er med til landsholdssamling.


James Maddison er for fjerde gang udtaget til det engelske landshold, men han har endnu ikke har held i sprøjten i forbindelse med at få spilletid.

I stedet har Gareth Southgate overset ham til fordel for blandt andre Chelseas Ross Barkley. Alligevel lovpriser landstræneren dog i dag Leicester-spilleren, som har gang i en rigtig god sæson.

- Han er en spiller, der har en forrygende teknik. Han har øje for den rette aflevering, og hans dødbolde er verdensklasse. Topkvalitet. Lige nu er han 8'er i sin klub, så han lærer meget om arbejdet uden bold, lyder det fra Southgate ifølge Leicester Mercury.

Southgate forklarer desuden, at han taler sammen med Brendan Rodgers om spillestil, og at presspillet er mere eller mindre det samme hos Leicester som på landsholdet.

- Hans klub presser mere eller mindre på samme måde, som vi gerne vil. Jeg ved, at Brendan (Rodgers, red.) har stort fokus på det. 

Maddison kan potentielt få sin England-debut mod enten Montenegro eller Kosovo i EM-kvalifikationen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED