Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 21:08
Southampton-træner krydser fingre: Håber bomber forlænger sin kontrakt

Ralph Hasenhuttl håber meget på, at Danny Ings forlænger sin kontrakt med Southampton.


Southampton-topscoren Danny Ings har virkelig ramt målformen, efter han skiftede fra Liverpool til Southampton i 2018.

Hans nuværende kontrakt med The Saints udløber i 2022, men cheftræneren i klubben, Ralph Hasenhuttl, krydser fingre for, at han vil forlænge.

Den østrigske træner fortæller til Sky Sports, at der har været samtaler mellem klubben og Danny Ings om en kontraktforlængelse.

Processen er dog sat på pause, da klubben skal have helt styr på det økonomiske, der er blevet et stort samtaleemne under coronaepidemien.

Ralph Hasenhuttl giver udtryk for, at klubben utroligt gerne vil beholde Danny Ings.

- Det er ingen overraskelse, når jeg fortæller, at vi gerne vil beholde ham. Vi har vundet uden ham, men på den lange bane, så får vi brug for hans kvaliteter, lyder det.

28-årige Danny Ings har scoret syv mål i 13 Premier League-kampe i denne sæson, hvor han har været småskadet i korte perioder.

I sidste sæson fik han en delt andenplads på topscorerlisten i Premier League med imponerende 22 scoringer. Kun ét mål efter Leicesters Jamie Vardy.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED