AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 14:23
Southampton-boss: Vi er klar til at sælge

Ralph Hasenhüttl har ikke nogen problemer med, at unge spillere bruger Southampton til at blive klar til større klubber.


Ralph Hasenhüttl har leveret et imponerende stykke arbejde i Southampton siden sin ankomst tilbage i december, hvor man med fem kampe tilbage af sæsonen har fem point ned til Cardiff under nedrykningsstregen, hvor waliserne endda har spillet en kamp mere.

De flotte resultater de seneste måneder er kommet med unge spillere som Yann Valery, James Ward-Prowse og Michael Obafemi på holdet, men nogle af disse kan meget vel forlade klubben inden for den nærmeste fremtid.

Southampton har således fået ry af at være en klub, der udvikler unge spillere og sælger dem videre til større klubber, og Hasenhüttl har ingen problemer med at fortsætte med den stil.

- Den pakke, jeg altid snakker om, skal passe perfekt til vores klub. Det betyder, at det ikke skal være den syvende eller ottende kontrakt i spillerens liv. Det skal være den første, anden eller måske tredje kontrakt. Det betyder, at vi er en slags udviklingsklub for ham, siger østrigeren til Sky Sports og tilføjer:

- Vi skal kunne udvikle spillere. Det skal være diamanter, som vi kan slibe og få til at skinne, hvis de kommer hertil. Jeg synes, at de sidste måneder har vist, at vi kan udvikle unge spillere her, og vi har en rigtig god atmosfære og en rigtig god klub, som er kendt for at udvikle unge spillere. Hvis vi er det næste skridt i spillerens udvikling, skal han være velkommen, fordi han hjælper os med sin kvalitet.

- Hvis han bliver en rigtig, rigtig god spiller og tager et andet sted hen, er vi nødt til at acceptere det, men så har han hjulpet os, og det er den vej, vi gerne vil gå. Sådan gør man i Southampton, og jeg kan love jer, at vi fortsætter med at gøre det på denne måde.

Southampton skal lørdag aften på besøg hos Newcastle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED