Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2021 13:16
Souness: Her er de tre favoritter til at vinde Premier League - United ikke med

Graeme Souness har udpeget tre favoritter til at vinde Premier League i indeværende sæson.


Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Graeme Souness findes der i øjeblikket tre klubber, der er favoritter til at snuppe Premier League-titlen i denne sæson.

I sidste sæson sluttede Manchester United som toer i Premier League, ligesom De Røde Djævle fandt vej til Europa League-finale, der dog blev tabt til Villarreal.

Men overraskende nok har han udeladt Manchester United, der ellers har fået tilgang af blandt andre Cristiano Ronaldo, Raphaël Varane og Jadon Sancho i løbet af sommerens transfervindue.

- Jeg er enig i, at det er den stærkeste top-fire, vi har set i adskillige år, siger Souness til The Times.

- Jeg har dog mine forbehold, hvad angår Manchester United, som der er en del spørgsmålstegn ved i forhold til nogle af de andre titelfavoritter – Chelsea, Liverpool og Manchester City.

- United har ikke vundet betydelige trofæer i mange år, og har brugt mange penge. Liverpool og Manchester City har været den ægte vare gennem de seneste år, ligesom Chelsea har vundet Champions League.

- Når man stiller det sådan op, giver det sig selv. De andre klubber har vundet store trofæer.

De forsvarende Premier League-vindere, Manchester City, har dog tabt point til både Southampton og Tottenham i de indledende fem kampe.

Liverpool er i øjeblikket nummer et. Tabelføringen blev cementeret med en 3-0-sejr mod Crystal Palace lørdag eftermiddag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE