AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 12:21
Souness: Det kommer til at tage år før United vinder et trofæ igen

Den tidligere Liverpool-træner tror ikke på, at Manchester United kommer til at spille med, hvor det er rigtig sjovt, i den kommende årrække.


Manchester United har fortsat chancen for at ende i top fire og kvalificere sig til næste års Champions League-turnering, men Graeme Souness har svært ved at se, hvordan klubben skal opnå mere end det i de kommende år.

- Medmindre klubben har en strøm af stortalenter på vej gennem akademiet, så skal de bruge store summer i transfervinduet.  Og det hele falder ikke på plads efter blot et transfervindue, fortæller Souness til Virgin Media Sport.

Den tidligere Liverpool-træner tror ikke, at mange af spillerne fra kampen mod Barcelona kan være bærende kræfter for klubben de næste mange år, så Ole Gunnar Solskjær står med noget af en udfordring i hænderne.

- Der er masser positioner, skal som forstærkes, og det kan ikke løses på bare ét transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED