AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 10:48
Sort og pink: Sådan kommer Liverpools Nike-tredjetrøje til at se ud

Footy Headlines ved, hvordan sokkerne til Liverpools næste tredjetrøje kommer til at se ud. Baseret på de billeder er de første koncepttrøjer allerede blevet lavet.


Allerede nu kan man så småt begynde at løfte sløret for, hvordan Liverpools nye trøjesamarbejde med Nike kommer til at se ud næste sæson.

Footy Headlines er nemlig i besiddelse af billeder, der viser farvemønstret på Liverpools tredjetrøje for 2020/21-sæsonen.

Som I kan se herunder, så bliver trøjen angiveligt mørkegrå med tern, mens Liverpool-logoet og en række detaljer bliver pink.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at dette læk er ægte, men vi kan endnu ikke erindre, hvornår Footy Headlines har taget fejl med hensyn til uudgivne trøjer.

Baseret på billederne, der viser farvemønstret til Liverpools kommende tredjetrøje, har Footy Headlines også lavet en koncepttrøje over, hvordan det endelige resultat kan ende med at se ud.

Bemærk, at det sidste billede altså kun er spekulation baseret på det læk, som I har set ovenover.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED