AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 21:01
Son om nyt pointtab: Det var en skuffende eftermiddag

Tottenhams målscorer Heung-Min Son lagde ikke skjul på sin skuffelse efter lørdagens uafgjorte resultat mod Sheffield United på hjemmebane.


Tottenham har i denne sæson været skidt kørende og selvom det i midtugen blev til en sikker sejr på 4-0 over Røde Stjerne i Champions League, så fortsatte problemer i Premier League lørdag eftermiddag. 

Hjemme på Tottenham Hotspur Stadium tog Spurs imod oprykkerne fra Sheffield United, og selvom holdet sydkoreanske profil Heung-Min Son bragte hjemmeholdet i front i anden halvleg, så lykkedes det Sheffield at udligne kort før tid og dermed tage et point med fra kampen.

Tottenhams målscorer var efterfølgende skuffet over sin og holdets præstation imod oprykkerne.

- Det var en svær kamp. Jeg er skuffet over, at vi kun får et point. Det var meget skuffende. Vi forsøgte at skabe chancerne og havde også mulighederne for mere, men vi var ikke skarpe nok. Vi var foran 1-0 og der burde vi være gode nok til at køre sejren hjem, udtalte Son til Spurs TV og fortsatte:

- Det burde være svært at score imod os, når vi spiller på hjemmebane. Vi må tage hatten af for Sheffield. De gjorde det svært for os og gav aldrig op, men det er stadig skuffende for os, sluttede Heung-Min Son.

Det uafgjorte resultat efterlader Tottenham på 12. pladsen med 14 point efter 12 kampe. Sheffield United har omvendt 17 point og indtager femtepladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED