Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 22:49
Sommersalg i vente? AC Milan vil gøre aftale med Chelsea-stopper permanent

AC Milan er interesserede i at hente Chelseas Fikayo Tomori permanent til klubben.


Det er aldrig lykkedes Fikayo Tomori at bryde helt i gennem i Chelsea, hvorfor man i januar besluttede at udleje englænderen til italienske AC Milan.

Her har den 23-årige stopper haft en fin start, mens hans præstationer i træningen ligeledes må have gjort et godt indtryk hos Serie A-giganterne.

Det virker i hvert fald sådan, eftersom Milan nu allerede ønsker at hente Tomori permanent til klubben.

Det erfarer Sky Sports, der rapporterer, at Milans tekniske direktør Paolo Maldini skulle have indledt forhandlinger med Chelsea omkring en fremtidig handel.

Maldini er angiveligt uinteresseret i at betale den høje sum af 26 millioner pund, som købsoptionen lyder på, hvorfor parterne stadig er et stykke fra at nå hinanden.

- Tomori er en rigtig fin spiller, og vi har en købsklausul. Prisen er meget høj, men vi beslutte os til sommer, hvor langt vil og kan strække os, fortalte Maldini blandt andet til Sky Sports Italia.

Forsvarsspilleren har i alt optrådt seks gange for AC Milan, siden han skiftede til klubben for lidt over en måned siden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED