AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 13:52
Sommerplanen er klar: Arteta udpeger sin 'marquee signing'

Mikel Arteta vil gøre alt for at bringe James Maddison til Arsenal, skriver Football Insider.


Efter en sommer, hvor Unai Emery handlede stort ind, har Mikel Arteta ikke mange midler at gøre brug af i dette transfervindue.

Som udgangspunkt vil han forsøge at hente en ny midtstopper på en lejeaftale.

Til gengæld har Mikel Arteta store planer, når han igen får penge, som han kan investere i nye spillere og være med til at sætte sit præg på sin trup.

Football Insider melder, at Arsenal-manageren har udset sig James Maddison som sit store transfermål og skal være klubbens marquee signing.

Interessen for James Maddison er stor og er bl.a. blevet rygtet til Manchester City og Manchester United - og især Ole Gunnar Solskjær skulle være en stor beundrer af englænderen.

Derudover melder mediet også, at midtbanespilleren er i dialog med Leicester om en ny kontrakt, men de er endnu ikke nået til enighed.

MINUT FOR MINUT: FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED