AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 11:05
Som far, så søn: Disse 10 PL-legenders sønner kan følge i fars fodspor

Vi har fundet 10 sønner af en række store Premier League-profiler, som måske selv kan få en hovedrolle i den bedste engelske fodboldrække en dag.


Justin Kluivert - Søn af Patrick Kluivert

Nu nåede Patrick Kluivert aldrig at få den helt store succes i Premier League for Newcastle, men sønnike Justin Kluivert kan måske få det.

Den 21-årige winger fik sin debut for det hollandske landshold allerede i 2018, hvor han også skiftede Ajax ud med AS Roma.

Her er hans udvikling måske stagneret en smule, men han står stadig noteret for syv scoringer og to assists for romerne i denne sæson.

Han rygtes i dag til Arsenal - potentielt i en byttehandel for Henrikh Mkhitaryan.

 

Isaac Drogba - søn af Didier Drogba

Isaac var en del af Chelseas akademi, men valgte at forlade klubben, hvor hans far i dag har legendestatus, for i stedet at fortsætte sin udvikling for Guingamp.

Det er måske slet ikke nogen dårlig ide. Didier Drogba spillede også 50 kampe for Guingamp, inden han drog til Marseille og sidenhen Chelsea. Resten er historie.

Drogba Jr. spiller også angriber ligesom farmand, men han har endnu ikke fået sit store gennembrud for Guingamps førstehold.

 

Timothy Weah - Søn af George Weah

Timothy har store sko at skulle udfylde efter den første afrikaner til at vinde Ballon d'Or - farmand George Weah, der i øvrigt også er liberisk præsident den dag i dag.

Stor succes havde Weah Senior aldrig i Premier League, hvor han nåede at repræsentere både Chelsea og Manchester City kortvarigt.

Timothy Weah, der repræsenterer det amerikanske landshold, har været rygtet til en række Premier League-klubber allerede, men i øjeblikket knokler han stadig efter at få sit gennembrud for franske Lille.

Han forlod Paris Saint-Germains akademi i jagten på førsteholdsfodbold og har fået tre kampe for Lille i denne sæson.

 

Jordan Larsson - Søn af Henrik Larsson

Det er stadig brandærgerligt, at den svenske angriberlegende Henrik Larsson ikke fik mere end et kort lejeophold i Manchester United, men det kan være sønnen Jordan Larsson får chancen i fremtiden.

Den 23-årige svensker signede sidste sommer for Spartak Moskva, hvem han har scoret ni mål for i denne sæson, mens han også har registreret tre assists.

 

Erling Håland - Søn af Alf-Inge Håland

Den norske teenagesensation har allerede fået sit store gennembrud i denne sæson, hvor mange Manchester United-fans sikkert stadig begræder, at han ikke signede for The Red Devils.

Det skyldes måske farmand Alf-Inge Hålands rivalisering med Manchester United, da han nåede at spille for både Leeds United og Manchester City i sin aktive karriere. Han fik i øvrigt også endt sin karriere af en Roy Keane-tackling.

Opsnapper Real Madrid ham ikke først, er der dog gode chancer for, at vi får Erling at se i Premier League, når hans frikøbsklausul hos Dortmund træder i kraft i sommeren 2022.

 

Giovanni Reyna - Søn af Claudio Reyna

Gio Reyna er født i Sunderland, hvor farmand Claudio spillede i begyndelsen af dette årtusinde, inden han efterfølgende skiftede til Manchester City.

I dag er den amerikanske teenager udråbt til at blive den næste "Pulisic," og trods sine kun 18 år har han fået 15 Bundesliga-optrædener for Dortmund i denne sæson.

 

Angus Gunn - Søn af Bryan Gunn

Southampton-målmanden må i dag kæmpe om sin startplads, men i en alder af 24 står han allerede noteret for 22 Premier League-kampe, hvilket er mere end de fleste 24-årige målmænd kan prale af.

Han er søn af Norwich-legenden Bryan Gunn, der nåede at spille 478 kampe for The Canaries.

 

Harvey Neville - Søn af Phil Neville

Neville-dynastiet er måske ikke uddødt i Manchester United endnu, for Phil Nevilles søn Harvey spiller endnu for Manchester Uniteds U18-hold.

Han fulgte ellers onkel Gary til Valencia, da denne overtog trænerjobbet i den spanske storklub med meget lidt succes. Daily Mail har tidligere døbt ham "Den næste David Beckham," for han spillede som højrekant tidligere.

I dag tyder det dog på, at den 18-årige englænder er blevet omskolet til back ligesom resten af familien.

 

Andri Gudjohnsen - Søn af Eidur Gudjohnsen

I dag 41-årige Eidur nåede at spille for et væld af klubber i sin karriere, men man husker ham nok særdeles for sin tid i Chelsea og FC Barcelona.

Han formåede også at sætte en række unge fodboldspillere i verden i en tidlig alder og har i dag tre sønner, som alle spiller fodbold på forskelligt plan.

18-årige Andri ser ud til at være den mest lovende, da den 18-årige angriber i dag spiller for Real Madrids akademi.

 

Tyrese Campbell - Søn af Kevin Campbell

Far Kevin nåede at score 82 Premier League-mål i sin karriere, og det er ikke utænkeligt, at sønnike Tyrese kan nå samme højder i dag, selvom han lige nu må nøjes med at spille for Stoke i The Championship.

Han er dog stadig kun 20 og har årene foran sig, og det tyder på, at The Potters giver ham rigeligt med spilletid. Den tillid har han betalt tilbage med 11 mål og tre assists i denne sæson.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED