AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2019 16:50
Solskjærs treårsplan:Sådan kan Uniteds lineup se ud i 2021

Vi kommer her med vores bud på, hvordan Manchester United kan stille fra start over de næste to sæsoner, hvis klubben har held med at hente sine toptransfermål.


Ole Gunnar Solskjær såvel som Manchester United-ledelsen skulle angiveligt arbejde ud fra en treårsplan om at gendanne klubbens gamle storhed.

Som sæsonstarten har vist, er der stadig langt endnu for The Red Devils, men der er adskillige rapporter om, at klubben pønser på at købe mellem seks til otte nye spillere over de næste to somre.

I den anledning har vi forsøgt at vise, hvordan Manchester United kan stille fra start de næste to Premier League-sæsoner, hvis de får deres toptransfermål.

Samtlige spillere er i øjeblikket rygtet stærkt til klubben af relativt pålidelige kilder, og selvom det selvfølgelig er ønsketænkning at tro, at samtlige disse syv spillere bliver købt, ville vi undre os, hvis ikke et par stykke endte som Manchester United-spillere i fremtiden.

Indkøb i 2020:

Moussa Dembele - Lyon

En forstærkning til angriberpositionen ser mest presserende ud for Manchester United i øjeblikket, og meget tyder på, at klubben allerede reagerer denne vinter.

Mario Mandzukic lyder som det mest sandsynlige bud på en januarsigning, men Moussa Dembelé fra Lyon ville være det ideelle.

Franskmanden er blot 23 og er dermed en mand, man kan regne med i mange år fremover.  Trods sin unge alder har han dog allerede bevist, at han kan score mål, og det har han gjort over flere sæsoner efterhånden.

Jadon Sancho - Dortmund

Manchester United har været uden en specialist på højrekanten siden mands minde, men meget tyder på, at det er en prioritet for Manchester United at skaffe en under genopbygningsprocessen.

Klubben henvendte sig til Dortmund angående den 19-årige stjerne tilbage i marts, men blev afvist prompte.  Flere ledende figurer i den tyske klub har dog udtalt, at man næppe kan holde på en spiller af Sanchos karat meget længere.

James Maddison - Leicester

Centralt ser Manchester United også tyndt besatte ud, og ønsker man at fortsætte med at spille Paul Pogba (forudsat at han bliver i klubben) i en dybereliggende rolle, så har man brug for mere kreativitet længere fremme.

Den kunne den unge Leicester-stjerne bidrage med.  Han var den mest chanceskabende spiller i Premier League sidste sæson, og han ser kun ud til at bygge videre på sit spil i denne.

John McGinn - Aston Villa

Den 24-årige skotske midtbanespiller har været Aston Villas store åbenbaring denne sæson, og det har været nemt at se, hvorfor Sir Alex Ferguson angiveligt anbefalede klubben at købe ham.

Han knokler hårdt, men har samtidigt god teknik og næse for mål, og så ville han formentligt være en forstærkning til midtbanen, der ikke ville koste alverden. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Indkøb i 2021:

Kalidou Koulibaly - Napoli:

Goal skriver, at Koulibaly er blandt spillerne, som Manchester United allerede nu pønser på at hente, men midterforsvaret kan simpelthen ikke være det område, hvor klubben har mest akut brug for en forstærkning.

Senegaleseren anses som en af verdens allerbedste midterforsvarere, men man kan måske diskutere, at det er for sent i hans karriere at bringe ham til Old Trafford.

Koulibaly vil være 30 til den tid, men til gengæld vil han formentligt også kunne fås billigere end de £90 millioner, som Napoli angiveligt kræver i øjeblikket.

Declan Rice - West Ham:

Nemanja Matic har ikke mange kilometer tilbage i sine ben, og The Red Devils kommer før eller siden til at mangle en ny defensiv midtbanespiller.

Klubben har allerede nu udvist interesse i 20-årige Rice, og i 2021 har han efterhånden masser erfaring fra Premier League.

Skal man tro blandt andre Goal, så kunne dette skifte allerede blive aktuelt i sommeren 2020.

Ben Chilwell - Leicester:

Vi tvivler på, at Leicester ville sælge både James Maddison og Ben Chilwell samme somme, så The Reds Devils må vente til 2021 -  hvis de får chancen, for adskillige klubber er kædet sammen med den unge engelske back.

Manchester United er dog én af dem, og fortsætter Luke Shaw med at være skadet halvdelen af tiden, så finder du ikke en meget bedre erstatning i Premier League end den 22-årige Foxes-spiller.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED