Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 17:33
Solskjær: Vi var ikke i form før landsholdspausen

Ole Gunnar Solskjær mener, at sit United-hold ikke har været i form inden seneste landsholdspause, men vil tage en kamp af gangen


Manchester United har fået en glimrende start i Champions League med to sejre af to mulige, hvor PSG blev slået med 1-2 i Paris, og senest knuste de Leipzig med hele 5-0 på hjemmebane. 

På den hjemmelige front er det ikke gået som forventet, efter Solskjærs mandskab startede sæsonen ud med et nederlag til Crystal Palace samt det store nederlag til Tottenham på 1-6 inden landsholdspausen i Oktober. 

Efter sejren i går mod Leipzig, forklarede Solskjær til det norske medie, TV2, hvorfor sit hold kæmpede med det i starten af sæsonen, men afviser samtidig, at holdet er ustabile. 

- Sandheden er, at vi var ikke i form inden landsholdspausen. Nu er vi i form og skarpe, og det bliver kun bedre herfra. 

- Vi sigter altid efter at være stabile. Jeg mener faktisk, vi har været stabile helt siden februar. Vi har tabt én ud af de seneste otte kampe, så det synes jeg, er rimelig stabilt. 

- Vores hold er godt, og det giver os mange muligheder. Vi er glade for den start, vi har leveret i Champions League, men vi tager én kamp af gangen. 

Næste opgave for Solskjær og Manchester United er på søndag, når de møder Arsenal på Old Trafford. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED