AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 10:35
Solskjær: United bad mig om tre ting, da jeg blev ansat

Manchester United bad Ole Gunnar Solskjær om tre specifikke ting, da han blev ansat som midlertidig træner for klubben.


Manchester United havde kurs mod en forfærdelig sæson, da Ole Gunnar Solskjær i december blev ansat som midlertidig træner. 

Under nordmandens ledelse har De Røde Djævle vundet adskillige kampe, hvilket for nyligt sikrede ham titlen som månedens manager for januar. 

Det er dog ikke kun resultaterne, der har ændret sig, siden Solskjær kom til. Også spillestilen og humøret i truppen har ændret sig i en positiv retning, og ifølge Solskjær var det da også to af de ting, som han blev bedt om, da han kom til: 

- I min jobbeskrivelse stod der, at jeg skulle få os til at spille på en bestemt måde, få humøret tilbage i truppen og få resultater, fortæller han ifølge Sky Sports. 

- Det handler ikke kun om at give folk et smil på læberne, men det er en stor del af det. Vi forsøger at få spillerne til at se frem til den næste dag og nyde, hvad de laver. 

Med Solskjær på sidelinjen har Manchester United vundet ni kampe og spillet en enkelt uafgjort. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED