AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 18:38
Solskjær: Tabellen betyder intet lige nu

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United begynder at kravle en lille smule op i tabellen, men det betyder ikke det store for manageren i øjeblikket.


Mål fra Andreas Pereira, Marcus Rashford og et selvmål fra Davy Propper var nok til at sikre Manchester United en 3-1-sejr mod Brighton, hvilket var Uniteds femte sejr i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Det var holdets største sejr i Premier League siden sejren på 4-0 mod Chelsea i åbningskampen – de fulgte op på den gode præstation i Europa League i torsdags, hvor United besejrede Partizan 3-0.

Manchester United er dermed i skrivende stund på syvendepladsen i Premier League. Solskjær bliver dog ikke revet med, og han synes ikke, at tabellen er relevant på nuværende tidspunkt af sæsonen.

- Vi skulle have scoret mange flere mål. Det var en forrygende præstation fra drengene, når du ser dem løbe fremad, så er det en fornøjelse at se på, sagde Ole Gunnar Solskjær til BBC Sport efter kampen mod Brighton ifølge Goal.

- Anthony Martial scorede ikke, men han var utrolig. Brandon Williams var også fantastisk, han har allerede spillet nogle gode kampe, og det ser ud til, at han nyder det derude.

- Tabellen betyder ikke noget i øjeblikket. Vi skal blive ved med at forbedre os, blive ved med at vinde kampe, og så må vi se, hvor det bringer os hen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED